Yhteistyökumppanit

Univet-eläinlääkäriasemat

Univet on pieneläinten terveys- ja eläinlääkintäpalveluja tarjoava eläinlääkäriasemaketju. Univet-eläinlääkäriasemien tavoitteena on tuottaa eläintenomistajille korkealaatuista palvelua koko Suomessa, mutta myös kehittää pieneläinten eläinlääkinnällisen hoidon tasoa tarjoamalla eläinlääkäreille ketjuyrittämisen etuja.

OneMind Dogs

OneMind Dogsin tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään koirasi luonnollista käyttäytymistä. Intohimonamme on lisätä ohjaajan ja koiran välistä ymmärrystä niin, että harjoittelu on nautinnollisempaa sekä sinulle että koirallesi. Toinen tärkeä tehtävämme on kerätä yhteen tuhannet agilityn harrastajat eri puolilta maailmaa yhteisöön, missä voidaan tutustua ja keskustella muiden kanssa. Haluamme jakaa osaamistamme ja kehittää metodologiaamme yhdessä eteenpäin; yhteisönä pystymme siihen paremmin.

Tullin Pultti

Tullin Pultti on Oululainen rakennustarvikeliike, joka palvelee yritys ja yksityisasiakkaita. Myymälässä laaja valikoima kiinnitystarvikkeita mm: pultit, ruuvit, kierretangot, betonikiinnitykset, terassiruuvit jne. Liikkeestämme löytyy myös akku- ja sähkötyökalut, työsuojaimet ja -vaatteet, hitsauskaasut ja tarvikkeet, hioma- ja paineilmatyökalut sekä -tarvikkeet, kemikaalit, painepesurit ja pölynhallinta laitteet, erikoistyökalut, peräkärryt, porrastikkaat ja paljon muuta. Asiantunteva henkilökunta palvelee arkisin 7.00 – 16.30.

Finlandia Hotel Airport Oulu

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee merellisissä maisemissa Oulun ja Kempeleen kunnan rajalla. Hotellimme on hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja lähellä ovat sekä luonto että Oulunsalossa sijaitseva Oulun lentokenttä. Lämminhenkinen lentokenttähotelli Oulun kupeessa on luonteva pysähdyspaikka niin aikaansa arvostavalle loma- ja liikematkailijalle kuin kokousten ja juhlien järjestämiseen.

Dog It Life

Henna Elosen perustama yritys, Dog It Life Ky, valmistaa käsityönä mm. erilaisia koirien mantteleita ja sadeasuja sekä koiranohjaajien treeniliivejä ja -taskuja. Mallistossa erityistä on se, että tarvittaessa koiralle voidaan tehdä asu mittatilaustyönä, jolloin myös erikoisrodut löytävät sopivan asun. Hennan työtilat sijaitsevat Tampereella, mutta verkkokauppa takaa tavoitettavuuden ympäri Suomen.

Veikkaus – Iloa elämään

Veikkaus – Iloa elämään. Veikkaus on Euroopan tehokkain rahapeliyhtiö. Peleistämme alkunsa saanut ilo kiertää takaisin meille kaikille suomalaisille. Haluamme tarjota peli-iloa laajalle asiakaskunnalle maltillisin panoksin. Agility SM 2015 -kilpailut ovat mukana Veikkauksen peleissä.

Ilow-Willa

Ilo-Willan kautta saat laadukkaat seura- ja rotutekstiilit, laukut ja päähineet painettuna & brodeerattuna treeneihin ja vapaa-aikaan. Lisäksi autotarrat, varoituskyltit yms.

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina on upea kaupunkihotelli aivan Oulun ydinkeskustassa, kävelykatu Rotuaarin varrella. Vuodesta 1938 saakka Hotelli Arina on tarjonnut majoitusta ja ravintolapalveluita niin entisajan kulkukauppiaille ja reppureissureille, kuin nykypäivän liikemiehille ja hemmottelua hakeville vapaa-ajan matkustajille. Tarina jatkuu, tervetuloa tekemään historiaa!

Koirakoulu Active Dog

Active Dog on kesällä 2006 perustettu koira-alan yritys. Yrityksen kotipaikka on Haukipudas, Oulun naapurikunta. Toimintaamme kuuluvat pentu-, tottelevaisuus- ja agilitykurssit. Kouluttajakokemusta meillä on jo yli 15 vuoden ajalta.

Pro Dog

Pro Dog – Laadukkaita tuotteita ja koiraurheilun iloa sekä koiralle että ohjaajalle! Pro Dog on luotettava harrastuskumppani lukuisissa eri koiraharrastuslajeissa. Tuotteiden kehityksessä kiinnitetään huomiota niin koiran kuin ohjaajankin tarpeisiin.

Ke-hu lelut

Ke-hu lelut on luotu omistajan ja koiran välisiin yhteisiin leikkihetkiin. Ne ovat omiaan harrastekäytössä, sillä jokainen koira ansaitsee Ke-hun treenin tai kisasuorituksen jälkeen.

<-- Takaisin