Sunnuntai 14.6. Yksilöiden SM-kilpailut

Kilpailutiedot

SAGI:n kilpailukalenteri

Maksu:

 • 40 eur
 • Maksetaan tilille FI63 5740 7520 0805 72, viite 8992

Ilmoittautuminen:

 • Sähköisesti viimeistään ma 01.06.2015
 • Kirjepostilla viimeistään ke 27.05.2015
  Kirsi Hyvärinen
  Candelinintie 4 a 4,
  90570 Oulu

Vastaava koetoimitsija:

 • Sari Parviainen, puhelin 040-550 1406

Tiedustelut:

Tuomarointijärjestys

Hyppyrata

Mini (S) Mika Moilanen
Medi (M) Jan Egil Eide
Maksi (L) Pertti Siimes

Agilityrata

Mini (S) Jan Egil Eide
Medi (M) Pertti Siimes
Maksi (L) Mika Moilanen

 

Kokoluokkajärjestys: Medi (M) – Maksi (L) – Mini (S)

Yksilö SM-kilpailujen 2015 tulosvaatimukset

Tulosvaatimukset ovat koirakkokohtaisia. Koirakon (ohjaaja ja koira) tulee täyttää joku seuraavista kriteereistä:

 • Vuoden 2014 suomenmestari,
 • Hallitseva piirinmestari nollatuloksella, tai
 • Koirakon tulee olla saavuttanut 3.6.2014 – 1.6.2015 välisenä aikana kolmosluokassa vähintään seitsemän (7) nollatulosta. Nollatuloksista kaksi (2) saa olla hyppyradalta. Seitsemän nollatuloksen pitää sisältää vähintään yksi (1) tuplanollatulos. Nollatuloksia pitää olla saatu vähintään kolmelta (3) eri tuomarilta.

*) Tuplanolla: Suomessa samalla paikkakunnalla, samana päivänä, kunkin koiran peräkkäisissä kolmosluokan kilpailuissa tehdyt nollatulokset, tuplanollan nollista vain toinen saa olla hyppyradalta. Tuplanollan molemmat nollat kelpaavat vaadittujen seitsemän (7) kpl:n nollien lukumäärään. Tuplanollat tullaan todentamaan SAGI:n tulostietokannasta, joten tuplanollia ei tarvitse varmentaa koiran kilpailukirjaan.

Esimerkki: Jos paikkakunnalla on kolme starttia, tuplanolla toteutuu mikäli koirakko tekee nollatuloksen ensimmäisessä kilpailussa, on poissa toisesta kilpailusta ja tekee nollan kolmannessa kilpailussa (koiran peräkkäiset startit). Tuplanolla ei toteudu, mikäli kolmesta startista keskimmäisen tulos ei ole nolla.

Kilpailut, joissa kilpailukirjaan merkittävä tulos muodostuu kahdesta osasuorituksesta (SM-kilpailut, maajoukkueen karsintakilpailu) eivät kelpaa ns. tuplanollaksi, koska kyseessä katsotaan olevan vain yksi kilpailu.

Osallistumisoikeus

Ohjaajalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi ja hänen on oltava Suomen kansalainen. Ohjaaja edustaa sitä yhdistystä, jonka kilpailulisenssillä hän kilpailee. Kilpailulisenssinhaltijan tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevaa Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n vahvistamaa antidopingsäännöstöä.

Osallistumisoikeus on koirilla, jotka ovat tunnistusmerkittyjä ja rekisteröityjä Suomen Kennelliiton rotukoirarekisteriin. Kiimassa olevan nartun tulee käyttää juoksusuojaa kilpailupaikalla ja sen talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuajasta. Juoksusuoja poistetaan kilpailusuorituksen ajaksi. Kiimassa oleva narttu kilpailee kuitenkin normaalisti kisanumeronsa osoittamalla paikalla lähtöjärjestyksessä.

<-- Takaisin