Lauantai 13.6. Joukkueiden SM-kilpailut

Kilpailutiedot

SAGI:n kilpailukalenteri

Maksu:

 • 50 eur / joukkue
 • Maksetaan tilille FI63 5740 7520 0805 72, viite 8992

Ilmoittautuminen:

 • Sähköisesti viimeistään ma 01.06.2015
 • Kirjepostilla viimeistään ke 27.05.2015
  Kirsi Hyvärinen
  Candelinintie 4 a 4
  90570 Oulus

Vastaava koetoimitsija:

 • Sari Parviainen, puhelin 040-550 1406

Tiedustelut:

Tuomarointijärjestys

Mini (S) Pertti Siimes
Medi (M) Mika Moilanen
Maksi (L) Jan Egil Eide

 

Kokoluokkajärjestys: Medi (M) – Maksi (L) – Mini (S)

Joukkue SM-kilpailujen 2015 koirakoiden lukumäärä ja valintakriteerit

 • Joukkueessa on 4 koiraa ja 1 varakoira.
 • Joukkueen kokonaistulos muodostuu kolmesta (parhaasta) hyväksytystä suorituksesta.
 • Joukkueeseen valittavien koirien tulee kilpailla 3-luokassa.

Joukkueella tulee olla erikseen nimetty joukkueenjohtaja. Joukkueenjohtajan ja joukkueeseen kuuluvien ohjaajien on oltava joukkueen edustaman yhdistyksen jäseniä. Kilpailussa tai kilpailutapahtumassa koira voi kuulua vain yhteen joukkueeseen, ja ohjaaja voi kuulua vain yhteen joukkueeseen kussakin kokoluokassa. Samat rajoitukset koskevat myös varakoirakoita.

Lisenssiehtojen mukaisesti kilpailulisenssin haltija voi poikkeuksellisesti edustaa toista SAGIn jäsenseuraa, jonka jäseneksi hän kuuluu, mikäli lisenssinhaltijan oma seura on antanut siihen kirjallisen luvan. Edustusluvan siirrosta on ilmoitettava kilpailunjärjestäjälle edustusoikeuden siirtoanomuksella. SAGI tulee tarkistamaan suoraan yhdistyksiltä pistokokein, että joukkueissa kilpailevat ohjaajat ovat edustamansa yhdistyksen jäseniä.

Edustusoikeuden siirtoanomus

Edustusoikeuden siirtoanomus on toimitettava kilpailunjärjestäjälle ennen kilpailuja.

Lomake ja täyttöohjeet.

Osallistumisoikeus

Ohjaajalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi ja hänen on oltava Suomen kansalainen. Ohjaaja edustaa sitä yhdistystä, jonka kilpailulisenssillä hän kilpailee. Kilpailulisenssinhaltijan tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevaa Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n vahvistamaa antidopingsäännöstöä.

Osallistumisoikeus on koirilla, jotka ovat tunnistusmerkittyjä ja rekisteröityjä Suomen Kennelliiton rotukoirarekisteriin. Kiimassa olevan nartun tulee käyttää juoksusuojaa kilpailupaikalla ja sen talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuajasta. Juoksusuoja poistetaan kilpailusuorituksen ajaksi. Kiimassa oleva narttu kilpailee kuitenkin normaalisti kisanumeronsa osoittamalla paikalla lähtöjärjestyksessä.

<-- Takaisin