Kilpailujen suojelija Lasse Kukkonen

Mietimme kesän isoille kisoillemme suojelijaa ajatuksella ”agility on urheilua”. Koska Oulussa ollaan, katseet suuntautuivat jääkiekkoon ja Kärppä-leiriin. Kärpät tunnetaan koko pohjoisen Suomen joukkueena, ja toivomme kisojen yhdistävän alueen agilityihmisiä.

Suojelijaksi lupautui koiraurheilupiireissäkin tunnettu Kärppä-kapteeni ja maajoukkueen luottopakki Lasse Kukkonen. Kiitos Lasse, esimerkkisi innostaa harrastajia ja motivoi meitä sekä kisajärjestäjinä että kilpailijoina tekemään parhaamme sen eteen, että Oulussa on tänä vuonna hienot SM-kisat!

Lassen tervehdys kisaajille:

”Hei,

Suomen Mestaruuus kisat ovat alkamassa, mahdollisuus saavuttaa pieni unelma on käsillä. Valmistavat harjoitukset on nyt tehty ja on aika nauttia kisoista ja kilpakavereista.

Hyvät Joukkueet treenaa kovaa, vaatii toisiltaa paljon, mutta ennen kaikkea ne pitävät yhtä ja nauttivat haasteista yhdessä! On aika antaa karvaisten ystäviemme loistaa ja antaa heille se kaikki tuki ja kannustus mitä voimme. Nauttikaaa hienoista kisoista ja urheilun hienoista haasteista. Onnea Matkaan ja iloista Suomen Mestaruus mieltä kaikille.”

 

Lasse Kukkonen

Lasse ja ratagreyhound Goofy The Goof eli Hessu

<-- Takaisin