Yleinen

Kiitos ja kumarrus

Active Dogs ry kiittää kaikkia viikonlopun tapahtumiin osallistuneita! Kiitos kisaajat, tuomarit, talakoolaiset, yhteistyökumppanit, yleisö ja muut. Yhdessä teimme näistä kisoista ikimuistoiset ♥

agility_sm_ilmakuva6

agility_sm_ilmakuva5

agility_sm_ilmakuva4

agility_sm_ilmakuva3

agility_sm_ilmakuva2

agility_sm_ilmakuva1

Kuvat: Ilmakuvaajat Carlos Sunila ja Olli Paakkola

Agility SM 2015 -myyntituotteet

Agility SM 2015 -tuotteet tulevat myyntiin kilpailupaikalle. Tuotevalikoimaan kuuluvat T-paita ja juomapullo.

myyntituote_paitaMyyntituotteita voit ostaa kisapaikalla Info-pisteestämme. Ennakkomyyntiä tuotteista ei ole, joten nappaa omasi mukaan heti kisapaikalta! Tuotteita ja kokoja on rajoitettu määrä. Huomioi, että maksuvälineenä käy vain käteinen.

Lisätietoa ja hinnasto löytyvät Kilpailupaikka > Agility SM 2015 -myyntituotteet -sivulta.

 

Agility SM 2015 -kilpailujen suojelijaksi Lasse Kukkonen

Mietimme kesän isoille kisoillemme suojelijaa ajatuksella ”agility on urheilua”. Koska Oulussa ollaan, katseet suuntautuivat jääkiekkoon ja Kärppä-leiriin. Kärpät tunnetaan koko pohjoisen Suomen joukkueena, ja toivomme kisojen yhdistävän alueen agilityihmisiä.

Suojelijaksi lupautui koiraurheilupiireissäkin tunnettu Kärppä-kapteeni ja maajoukkueen luottopakki Lasse Kukkonen. Kiitos Lasse, esimerkkisi innostaa harrastajia ja motivoi meitä sekä kisajärjestäjinä että kilpailijoina tekemään parhaamme sen eteen, että Oulussa on tänä vuonna hienot SM-kisat!

 

Lasse Kukkonen

Lasse ja ratagreyhound Goofy The Goof eli Hessu

Mika Moilasen tuomariesittely

Mika Moilanen on käyttänyt joulun pyhät tehokkaasti ja laatinut itsestään tuomariesittelyn agilitykansan nähtäville. Mikan esittelyn voi lukea Tuomariesittelyt-sivulta.

SM-kisojen logo julkaistu

SM-kisat ovat saaneet hienon logon. Logon on suunnitellut Kaisa Eskola. Kiitokset Kaisalle!

Jan Egil Eide ja Pertti Siimes esittäytyvät

Kisat lähestyvät ja tuomarit esittäytyvät! 2015 SM-kisojen joukkuekoirakot kirmaavat radalle tasan kahdeksan kuukauden eli 243 päivän päästä.

SM-kilpailujen tuomareina toimivat Mika Moilanen, Pertti Siimes ja Jan Egil Eide (NOR). Pertti Siimekseen ja Jan Egil Eideen voi tutustua Tuomariesittelyt-sivulla.

Kotisivut avattu!

Vuoden 2015 SM-kisojen kotisivut on nyt avattu. Sivuston sisältöä täydennetään järjestelyjen edetessä. SM-kisatoimikunta on jo aloittanut suunnittelu- ja järjestelytyöt, joten kisojen puuhaaminen on jo hyvällä mallilla.

Vuoden 2015 SM-kilpailut järjestetään Oulussa

Suomen Agilityliiton hallitus valitsi vuoden 2015 agilityn suomenmestaruuskilpailujen järjestäjäksi Active Dogs ry:n. Kilpailut käydään Oulussa 13.-14.6.2015.

SM-kilpailujen 2015 tuomareiksi on valittu Mika Moilanen, Pertti Siimes ja Jan-Egil Eide (NOR).

<-- Takaisin