Majoitus

Paikkojen varaus karavaanarimajoitukseen

Kaikki paikat on nyt varattu. Pahoittelumme siitä, että emme voi tarjota kisa-alueen vierestä enempää paikkoja. Kaupungin järjestyssääntö määrittelee tilapäisen leirintäalueen koon ja mikäli majoittujia on enemmän, olisimme leirintäalue velvollisuuksineen + erinäisine lupa-anomuksineen.

Karavaanipaikkojen varaus avautuu. Paikat ovat varattavissa keskiviikkona 29.4. klo 14 – 17. Varaus tehdään puhelimitse numeroon 040-443 38 15 / Sari Parviainen. Numero on käytössä vain tuolloin, ei tekstiviestejä. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä sen saavutko matkailuautolla vai -vaunulla.

Mikäli paikkoja jää vapaaksi, tiedotetaan niistä Agility SM 2015 -nettisivuilla ja paikat ovat varattavissa sähköpostitse myöhemmin ilmoitettavasta osoitteesta.

Karavaanarien yöpymisparkki sijaitsee kentän läheisyydessä (kartta).

  • Paikan hinta pe-su 40 €
  • Alueella ei ole saatavilla sähköä.
  • Parkkiin pääsee perjantaista klo 10 alkaen.
  • Suihkut ovat kentän vieressä olevassa koulurakennuksessa. Suihkut ovat avoinna pe klo 10-22, la klo 6-22, su klo 6-20.
  • Karavaanipaikoilla voi käyttää käyttää etutelttaa/-katosta.
  • Paikkoja on jaossa 30 kpl
  • Paikan varanneille lähetetään lähempänä tapahtumaa sähköpostiviesti, jossa on tarkempi ohjeistus.

Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä info@agilitysm2015.fi.

Poistettu Holiday Inn -hotellin majoitustarjous

Holiday Inn -hotelli on ilmoittanut lopettavansa toimintansa Oulussa, joten majoitustarjouksista on poistettu hotellin tarjous. Muut majoitustarjoukset löytyvät Majoitus-sivulta.

Hotelli Pohjankievarin majoitustarjous

Hotelli Pohjankievari sijaitsee Kempeleessä noin 8 km Oulun keskustasta etelään. 17 kilometrin matka kilpailupaikalle taittuu nopeasti Pohjantietä (valtatie 4) pitkin. Tutustu hotellin majoitustarjoukseen.

Uusi majoitustarjous

Majoitusta SM-kisaviikonlopuksi tarjoaa myös Oulun keskustassa sijaitseva Scandic Oulu -hotelli. Tutustu hotellin majoitustarjoukseen.

Ensimmäiset majoitustarjoukset lisätty

SM-kisatoimikunta on pyytänyt majoitustarjouksia Oulun alueen majoituspaikoista. Ensimmäiset tarjoukset on saatu ja ne on lisätty Majoitus-sivulle. Sivua täydennetään, kun uusia tarjouksia saadaan. Varaukset ja tiedustelut tehdään suoraan majoituspaikkoihin!

<-- Takaisin