Ajankohtaista

Kiitos ja kumarrus

Active Dogs ry kiittää kaikkia viikonlopun tapahtumiin osallistuneita! Kiitos kisaajat, tuomarit, talakoolaiset, yhteistyökumppanit, yleisö ja muut. Yhdessä teimme näistä kisoista ikimuistoiset ♥

agility_sm_ilmakuva6

agility_sm_ilmakuva5

agility_sm_ilmakuva4

agility_sm_ilmakuva3

agility_sm_ilmakuva2

agility_sm_ilmakuva1

Kuvat: Ilmakuvaajat Carlos Sunila ja Olli Paakkola

Osallistumismaksun palautusanomus

Lomake osallistumismaksun palautusta varten löytyy Kilpailuinfo > Lomakkeet -sivulta.

SM-viikonlopun tulokset

SM-viikonlopun tulokset löytyvät Tulokset-sivulta.

Finaaliratojen livestream

Finaaliratojen livestreamin tarjoaa SAGI

Lauantain tulokset

Lauantain tulokset löytyvät Tulokset-sivulta.

Myyntipaikat

Kilpailualueen myynti-/esittelypaikkojen yritykset löytyvät täältä.

SM-agility Veikkauksen vedonlyöntikohteena

Tiesitkö, että agilityn SM-kisat ovat Veikkauksen vedonlyöntikohteena?

Lauantai 13.6.2015:
Voittajaveto 1: SM-agility, maxi-joukkueet
Peliaika pe 12.6. klo 6.00 – la 13.6. klo 7.55.

Sunnuntai 14.6.2015
Voittajaveto 1: SM-agility, medikoirat
Peliaika la 13.6. klo 9.00 – su 14.6. klo 7.55.

Supertripla 4: SM-agility, medikoirat
Peliaika la 13.6. klo 6.00 – su 14.6. klo 7.55.

Kilpailualueen kartta

Kilpailualueen kartta on päivitetty.

Kisaajamäärät

SM-kisaviikonlopun kisaajamäärät:

Perjantai 12.6. 3-luokkien kisat yhteensä 854 starttia.
Lauantain 13.6. SM-joukkuekisaan on ilmoittautunut 206 joukkuetta.
Sunnuntain 14.6.  SM-yksilökisaan on ilmoittautunut 739 koirakkoa.

Aikataulujen laadinta on aloitettu ja ne pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.6.

Muistathan, että tänään, 1.6., on viimeinen ilmoittautumispäivä SM-kisaviikonlopun kisoihin! Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Koulurakennukseen ei koiria

Kilpailujen ilmoittautumispiste, ruokala, kahvila ja sisä-WC:t sijaitsevat koulun tiloissa. Huomioithan, että koulurakennukseen ei saa viedä koiria.

Lounasruokailu

Kilpailupäivinä on tarjolla maukas ja monipuolinen lounasruoka Oulun normaalikoulun ala-asteen ravintolassa. Lounasta tarjoillaan pe klo 12–15 sekä la ja su klo 10–16. Ruokalistan ja hinnat voit tarkistaa Kilpailupaikka > Ravintola- ja kahvilapalvelut -sivulta.

Edustusoikeuden siirtoanomus

Lisenssinhaltijan on mahdollista pyytää edustusseuraltaan lupaa edustaa SM-kilpailuiden joukkuekilpailussa poikkeuksellisesti toista SAGIn jäsenyhdistystä. Edustusluvan siirrosta on ilmoitettava kilpailunjärjestäjälle edustusoikeuden siirtoanomuksella. SAGI tulee tarkistamaan suoraan yhdistyksiltä pistokokein, että joukkueissa kilpailevat ohjaajat ovat edustamansa yhdistyksen jäseniä.

Edustusoikeuden siirtoanomus on toimitettava kilpailunjärjestäjälle ennen kilpailuja. Siirtoanomuksen lomakepohja sekä täyttö- ja palautusohjeet löytyvät Kilpailuinfo > Lomakkeet -sivulta.

SM-kilpailujen ilmoittautuminen on avattu

Ilmoittautuminen SM joukkue- ja yksilökisoihin on avattu! Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 1.6. (kirjepostilla ke 27.5.).

Osallistumisoikeutesi pääset tarkastamaan hakuominaisuudella. Tulokset päivitetään hakuun kerran vuorokaudessa ja se sisältää Agilityliiton käsittelemät tulokset. Jos osallistumisoikeus SM-kisoihin on saavutettu, mutta tuloksiasi ei löydy järjestelmästä, voi silti ilmoittautua kilpailuihin ja toimittaa kopion kilpailukirjan sivuista kisajärjestäjälle: Kirsi Hyvärinen, Candelinintie 4 a 4, 90570 Oulu.

Lue SAGI:n uutinen aiheesta.

Perjantain kilpailut

Perjantain kilpailujen arvioitu aloitusaika on noin klo 14 – 16. Kilpailut käydään kolmella radalla järjestyksessä B hyppyrata – A agilityrata. Kilpailujen tuomareina toimivat Katarina Virkkala, Vesa Sivonen ja Heidi Viitaniemi. Ilmoittautuminen kilpailuihin on avattu: SAGI:n kilpailukalenteri.

Paikkojen varaus karavaanarimajoitukseen

Kaikki paikat on nyt varattu. Pahoittelumme siitä, että emme voi tarjota kisa-alueen vierestä enempää paikkoja. Kaupungin järjestyssääntö määrittelee tilapäisen leirintäalueen koon ja mikäli majoittujia on enemmän, olisimme leirintäalue velvollisuuksineen + erinäisine lupa-anomuksineen.

Karavaanipaikkojen varaus avautuu. Paikat ovat varattavissa keskiviikkona 29.4. klo 14 – 17. Varaus tehdään puhelimitse numeroon 040-443 38 15 / Sari Parviainen. Numero on käytössä vain tuolloin, ei tekstiviestejä. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä sen saavutko matkailuautolla vai -vaunulla.

Mikäli paikkoja jää vapaaksi, tiedotetaan niistä Agility SM 2015 -nettisivuilla ja paikat ovat varattavissa sähköpostitse myöhemmin ilmoitettavasta osoitteesta.

Karavaanarien yöpymisparkki sijaitsee kentän läheisyydessä (kartta).

  • Paikan hinta pe-su 40 €
  • Alueella ei ole saatavilla sähköä.
  • Parkkiin pääsee perjantaista klo 10 alkaen.
  • Suihkut ovat kentän vieressä olevassa koulurakennuksessa. Suihkut ovat avoinna pe klo 10-22, la klo 6-22, su klo 6-20.
  • Karavaanipaikoilla voi käyttää käyttää etutelttaa/-katosta.
  • Paikkoja on jaossa 30 kpl
  • Paikan varanneille lähetetään lähempänä tapahtumaa sähköpostiviesti, jossa on tarkempi ohjeistus.

Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä info@agilitysm2015.fi.

Toimitsijailmoittautuminen on avattu!

Kisojen toimitsijailmoittautuminen on nyt avattu! Ilmoittautua voit sähköisellä lomakkeella.

Kaikille toimitsijoille on talkoilupäivinä tarjolla lämmin ruoka, pienempää suolaista ja makeaa purtavaa sekä juomaa. Toimitsijat saavat omakseen turkoosin SM-logolla varustetun ”Talakoolainen” T-paidan, jota pidetään päällä toimitsijatehtävissä. Kaikilla toimitsijoilla on mahdollisuus päivärahaan 40 eur/pvä (talkootöitä yli 10 h/pvä) tai osapäivärahaan 18 eur/pvä (talkootöitä alle 10 h/pv).

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan vuoroon, ja talkoilla voit yhtenä tai vaikka kaikkina kisapäivinä. Täytä ilmoittautumislomake huolella. Kun lomake on onnistuneesti lähetetty, saat näytölle kiitos-viestin sekä sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen.

Et tarvitse aiempaa kokemusta agilitykisojen toimitsijatehtävistä, vaan tarvittava perehdytys tehtäviin järjestetään. Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä talakoolaiset@agilitysm2015.fi.

Agility SM 2015 -myyntituotteet

Agility SM 2015 -tuotteet tulevat myyntiin kilpailupaikalle. Tuotevalikoimaan kuuluvat T-paita ja juomapullo.

myyntituote_paitaMyyntituotteita voit ostaa kisapaikalla Info-pisteestämme. Ennakkomyyntiä tuotteista ei ole, joten nappaa omasi mukaan heti kisapaikalta! Tuotteita ja kokoja on rajoitettu määrä. Huomioi, että maksuvälineenä käy vain käteinen.

Lisätietoa ja hinnasto löytyvät Kilpailupaikka > Agility SM 2015 -myyntituotteet -sivulta.

 

Agility SM 2015 -kilpailujen suojelijaksi Lasse Kukkonen

Mietimme kesän isoille kisoillemme suojelijaa ajatuksella ”agility on urheilua”. Koska Oulussa ollaan, katseet suuntautuivat jääkiekkoon ja Kärppä-leiriin. Kärpät tunnetaan koko pohjoisen Suomen joukkueena, ja toivomme kisojen yhdistävän alueen agilityihmisiä.

Suojelijaksi lupautui koiraurheilupiireissäkin tunnettu Kärppä-kapteeni ja maajoukkueen luottopakki Lasse Kukkonen. Kiitos Lasse, esimerkkisi innostaa harrastajia ja motivoi meitä sekä kisajärjestäjinä että kilpailijoina tekemään parhaamme sen eteen, että Oulussa on tänä vuonna hienot SM-kisat!

 

Lasse Kukkonen

Lasse ja ratagreyhound Goofy The Goof eli Hessu

Poistettu Holiday Inn -hotellin majoitustarjous

Holiday Inn -hotelli on ilmoittanut lopettavansa toimintansa Oulussa, joten majoitustarjouksista on poistettu hotellin tarjous. Muut majoitustarjoukset löytyvät Majoitus-sivulta.

Tuomarointijärjestys

Agility SM 2015 -kilpailujen tuomarointijärjestys on julkistettu ja se on seuraava:

Joukkuekilpailu 13.6.2015

Mini (S) Pertti Siimes
Medi (M) Mika Moilanen
Maksi (L) Jan Egil Eide

Yksilökilpailu, hyppyrata 14.6.2015

Mini (S) Mika Moilanen
Medi (M) Jan Egil Eide
Maksi (L) Pertti Siimes

Yksilökilpailu, agilityrata 14.6.2015

Mini (S) Jan Egil Eide
Medi (M) Pertti Siimes
Maksi (L) Mika Moilanen

 

Kokoluokkajärjestys (finaaliradat): Medi (M) – Maksi (L) – Mini (S)

Hotelli Pohjankievarin majoitustarjous

Hotelli Pohjankievari sijaitsee Kempeleessä noin 8 km Oulun keskustasta etelään. 17 kilometrin matka kilpailupaikalle taittuu nopeasti Pohjantietä (valtatie 4) pitkin. Tutustu hotellin majoitustarjoukseen.

Mika Moilasen tuomariesittely

Mika Moilanen on käyttänyt joulun pyhät tehokkaasti ja laatinut itsestään tuomariesittelyn agilitykansan nähtäville. Mikan esittelyn voi lukea Tuomariesittelyt-sivulta.

SM-kisojen logo julkaistu

SM-kisat ovat saaneet hienon logon. Logon on suunnitellut Kaisa Eskola. Kiitokset Kaisalle!

Jan Egil Eide ja Pertti Siimes esittäytyvät

Kisat lähestyvät ja tuomarit esittäytyvät! 2015 SM-kisojen joukkuekoirakot kirmaavat radalle tasan kahdeksan kuukauden eli 243 päivän päästä.

SM-kilpailujen tuomareina toimivat Mika Moilanen, Pertti Siimes ja Jan Egil Eide (NOR). Pertti Siimekseen ja Jan Egil Eideen voi tutustua Tuomariesittelyt-sivulla.

Osallistumiskriteerit 2015

Suomen Agilityliitto on vahvistanut vuoden 2015 SM-kilpailujen osallistumiskriteerit. Kriteerit löytyvät Kilpailuinfo-sivulta:

Kuvia kilpailupaikasta

kisakentta_01

Kisatoimikunta vieraili kilpailupaikalla 1.8. Pirkko kuvaili kilpailupaikkaa ja sen lähistöä. Kuvia voi katsella kuvagalleriassa.

Uusi majoitustarjous

Majoitusta SM-kisaviikonlopuksi tarjoaa myös Oulun keskustassa sijaitseva Scandic Oulu -hotelli. Tutustu hotellin majoitustarjoukseen.

Ensimmäiset majoitustarjoukset lisätty

SM-kisatoimikunta on pyytänyt majoitustarjouksia Oulun alueen majoituspaikoista. Ensimmäiset tarjoukset on saatu ja ne on lisätty Majoitus-sivulle. Sivua täydennetään, kun uusia tarjouksia saadaan. Varaukset ja tiedustelut tehdään suoraan majoituspaikkoihin!

Kotisivut avattu!

Vuoden 2015 SM-kisojen kotisivut on nyt avattu. Sivuston sisältöä täydennetään järjestelyjen edetessä. SM-kisatoimikunta on jo aloittanut suunnittelu- ja järjestelytyöt, joten kisojen puuhaaminen on jo hyvällä mallilla.

Kilpailupaikan varaus on vahvistettu

Oulun kaupunki on vahvistanut agilityn SM-kilpailuiden kenttävarauksen. Kisat tullaan käymään Oulun normaalikoulun, ”Norssin”, kumirouhepintaisella kentällä. Kenttä sijaitsee Linnanmaan kaupunginosassa noin 7 km Oulun keskustasta pohjoiseen.

Vuoden 2015 SM-kilpailut järjestetään Oulussa

Suomen Agilityliiton hallitus valitsi vuoden 2015 agilityn suomenmestaruuskilpailujen järjestäjäksi Active Dogs ry:n. Kilpailut käydään Oulussa 13.-14.6.2015.

SM-kilpailujen 2015 tuomareiksi on valittu Mika Moilanen, Pertti Siimes ja Jan-Egil Eide (NOR).

<-- Takaisin